Vali Rahmi Doğan Sakarya'da Görevine Başladı

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişi Rahmi Doğan, Sakarya Valilik Kampüsü'nde düzenlenen bir törenle görevine başladı.

Doğan, “Makamda oturmayı seven biri değilim; genelde arazide olurum. Sakarya'nın sanayisi, tarımı, turizmi ve ticareti, Türkiye için kritik bir öneme sahip. Bu doğrultuda gerekli çalışmaları yapacağız,” dedi.

Vali Doğan, “Bugün Sakarya Valiliği görevine başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Sakarya'nın potansiyelini iyi biliyorum; İstanbul ve Ankara bağlantılarıyla, Akdeniz’e açılan yolları ile önemli bir kavşak konumunda. Halkın içinde olacağız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve STK'larla iş birliği yaparak şehrimizi daha ileriye taşıyacağız,” ifadelerini kullandı.

Arazide çalışmayı tercih ettiğini vurgulayan Doğan, “OSB'leri ve sanayi kuruluşlarını ziyaret edeceğim. Önceki Valimiz Yaşar Karadeniz'e de hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sakaryalı hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum. Bugün yeni bir başlangıç yaptık ve halkımızla bir araya gelerek tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum,” dedi.

 

vali rahmi doğan sakarya valisi arifiye arifiyeden haber