Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele bilgilendirme toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya birçok isim katıldı.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele bilgilendirme toplantısına Arifiye Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, ilçe protokolü ve birçok isim katıldı.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, konuyla ilgili yaptığı paylaşımla “Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen uyuşturucu ve bağımlıkla mücadele bilgilendirme toplantısına katıldık.

Geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin korunması amacıyla, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele etkinliğinin artırılarak toplumun tüm kesimlerinin mücadeleye dahil edilmesi, alınacak önlemlerin artırılması gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele arifiye ilçe emniyet müdürlüğü arifiye kaymakamı ahmet can pınar arifiye belediye başkanı ismail karakullukçu ilçe milli eğitim müdürü yüksel gülaç