Ulaşımda Sakarya Zamanı

Yusuf Alemdar'ın müjdesini verdiği biri %100 elektrikli olmak üzere 23 son teknoloji otobüs Demokrasi Meydanı'nda ulaşım filosuna katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın müjdelediği şehirdeki toplu taşıma için yepyeni bir sayfa açacak 23 yeni otobüs, hizmete alınmak üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na getirilerek ulaşım filosuna katıldı.

3 yeni otobüs, 1 metrobüs ve SASKİ tarafından altyapı yatırımlarında kullanılmak üzere alınan 2 kazıcı yükleyici araç Demokrasi Meydanı’nda görücüye çıktı.

Yoğun katılımla gerçekleşen törene Başkan Alemdar’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekilleri Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve Ali İnci, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, teşkilat mensupları, bürokratlar, OTOKAR yetkilileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alemdar “Toplu taşıma filomuza güç katacak 23 yeni otobüsün ve SASKİ’mizin altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere 2 kazıcı yükleyici aracın hizmete alım töreninde; Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, hemşehrilerimiz ve kıymetli misafirlerimizin katılımıyla Demokrasi Meydanı’nda bir araya geldik.

İnsanlarımıza rahat ve konforlu ulaşım sağlamak için başlattığımız çalışmayla, şehrimizin ulaşımında yeni bir sayfa açıyoruz. Başlattığımız projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Bir yandan yollarımızı yenilerken bir yandan da vatandaşlarımızın ulaşımda daha konforlu seyahat etmeleri için çalışmalar yapıyoruz.

Yeni otobüslerimizin Sakaryamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.