Sakaryaspor ulusal lisans alamadı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, 6 kulübü daha ulusal lisansa uygun buldu. Sakaryaspor açıklanan 6 kulüp arasında da kendine yer bulamadı.

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında değerlendirmelerde bulunarak, yapılan incelemeler sonucunda en üst 3 lig olan Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.

Kurul ayrıca; Trendyol 1. Lig'den Bodrumspor FK., Manisa Futbol Kulübü, Adanaspor A.Ş. ve Teksüt Bandırma Spor kulüplerinin Ulusal Lisans almasını uygun bulmuştu.

Kurul, Ulusal Kulüp Lisansı ikinci aşama kararlarını vermek için bugün toplandı. Buna göre; Trendyol 1. Lig'den Ankara Keçiörengücü Spor Kulübü Derneği, Ahlatçı Çorum Futbol Kulübü A.Ş., TFF 2. Lig'den Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş., Ankara Demirspor Kulübü Derneği, Karaman Futbol Kulübü, Iğdır Futbol Kulübü Sportif Faaliyetler A.Ş. kulüplerine, verilen süre içerisinde eksikliklerini tamamladıkları görülerek, Ulusal Lisans verildi.

Ekibimiz Sakaryaspor verilen süre doğrultusunda eksiklerini tamamlayamadı ve ulusal lisans almaya hak kazanamadı. Kurul temisilcimize para cezası ve 30 günlük ek süre verdi.

 

Sakaryaspor Sakaryasporhaber Sakaryaspor tff Türkiye Futbol Federasyonu arifiye arifiye haber arifiyeden haber chp arifiye Arifiye haberleri