Sakaryaspor, Mesut Bakkal ile Anlaşmaya Vardı

Sakaryaspor yönetimi, Teknik Direktör Suat Kaya ile yollarını ayırmasının ardından deneyimli teknik adam Mesut Bakkal ile prensipte anlaşmaya vardı. Anlaşmanın resmi olarak imzalanması bekleniyor.

Mesut Bakkal, 19 Mart 1964 tarihinde Kırıkkale'de doğdu. Futbol kariyerine Kırıkkale Spor altyapısında başlayan Bakkal, profesyonel olarak Kardemir Karabükspor’da futbol oynamıştır. Aktif futbol yaşantısının ardından teknik direktörlük kariyerine yönelen Bakkal, bu alandaki deneyimi ve başarıları ile dikkat çekiyor.

 

Mesut Bakkal, teknik direktörlük kariyerine 2004 yılında Kırıkkalespor’da başlamış ve birçok önemli Türk kulübünde görev almıştır. Özellikle Denizlispor, Erzurumspor FK ve Bursaspor gibi takımlarda çalışarak Türk futboluna önemli katkılarda bulunmuştur. 2022 yılında kısa bir süre Denizlispor’un başında görev alan Bakkal, 2020-2021 sezonunda Erzurumspor FK’yı çalıştırmış ve 2019 yılında Bursaspor’un teknik direktörlüğünü üstlenmiştir.

 

Sakaryaspor'un hedefleri doğrultusunda Mesut Bakkal’ın önemli katkılarda bulunması bekleniyor. Taraftarlar, tecrübeli teknik adamın takıma katacağı değerleri merakla beklerken, Bakkal’ın yeni projeleri ve kadro yapısı üzerindeki planları da dikkatle takip ediliyor.

sakarya spor mesut bakkal yeni teknik direktör arifiyeden haber