Sakarya'da 59 Yeni Personel Alımı Müjdesi

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne 59 yeni personel alınacağını duyurdu.

Sakarya’da 59 Yeni Personel Alımı Müjdesi

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne 59 yeni personel alınacağını duyurdu.

 

Sakarya’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 59 yeni personel istihdam edileceği bilgisi, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Bu alım, şehirde büyük bir beklenti yarattı.

 

Tever, KYK yurtlarının doluluk oranı ve yeni yatırımlarla ilgili önemli bilgiler vererek, KYK yurtlarının barınma ücreti ve sunduğu hizmet kalitesiyle öğrenci ve aileleri için ilk tercih haline geldiğini vurguladı. Sakarya’daki KYK yurtlarının doluluk oranının %100'e ulaştığını ve toplam 17 bin 114 öğrenci kapasitesine sahip olduğunu belirtti.

 

“KYK yurtlarının geçmişte son çare olarak görülmesinden, bugün ilk tercih edilen yerler haline gelmesi, gençlerimize sunduğumuz hizmetin bir göstergesidir,” diyen Tever, AK Parti hükümetleri döneminde gençlerin mağdur edilmediğini ve edilmeyeceğini ifade etti.

 

Ayrıca, Sakarya’da üç yeni KYK yurdunun faaliyete geçtiğini ve bu yatırımların öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde çözeceğini dile getirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğü için 59 kişilik yeni bir "Toplum Yararına Personel" kontenjanı açıldığını ekleyerek, bu personelin kısa süre içinde göreve başlayarak KYK yurtlarında öğrencilere hizmet vereceğini belirtti.

 

Sakarya’daki gençler için önemli bir adım olarak değerlendirilen bu gelişme, şehrin eğitim ve barınma altyapısına katkı sağlayacak.

ak parti yunus tever sakarya arifiye arifiyeden haber