Sakarya'da 30 Yıl Önce Evlatlık Verilen Oğlunu Arıyor

Sakarya'da yaşayan Hacer Çıranoğlu, 1995 yılında evlatlık verilen oğlunu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı'na katıldı. 4 yaşındayken Adapazarı'nın Kurtbeyler Mahallesi'nde evlatlık verildiğini belirten Çıranoğlu, oğlunun en belirgin özelliğinin kaşının ortasında dikiş izi olduğunu ifade etti.

Çıranoğlu, ailesi tarafından 14 yaşında zorla evlendirildiğini ve bu evlilikten 3 çocuğu olduğunu söyledi. Evlatlık verme süreci hakkında, kocasının konuyla ilgili net bilgiler vermediğini ve o dönem alkol sorunları nedeniyle hatırlamadığını aktardı. Ayrıca, Çıranoğlu, başka bir çocuğunun amcası tarafından benzin dökülerek yakıldığını ve şu an cezaevinde olduğunu da ekledi.

Programda telefonla bağlanan baba Seyfi Demir, o dönemde çocukların kimliksiz olduğunu belirterek, Serdar'ı tanımadığı bir aileye verdiğini doğruladı. Demir, "Bir akşam bir araba geldi, içinden bir kadın ve bir adam indi. Çocuğa bakamadığımı öğrenmişler ve evlatlık almak istediklerini söylediler. Hiçbir bilgi almadan kabul ettim ve verdim. 30 yıl geçti, kim olduklarını hatırlamıyorum" diyerek olayı anlattı.

 

Hacer Çıranoğlu, yıllar sonra tekrar oğluna ulaşabilmek için izleyicilerden yardım bekliyor. Bu hikaye, Sakarya'dan çıkan dramatik öyküler arasındaki yerini alırken, izleyenlerde derin bir empati uyandırdı.

müge anlı evladını arıyor arifiyeden haber