Müdür Savaşçı'dan Arifiye okullarına ziyaret

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ilçe ziyaretleri kapsamında Arifiye'deki bazı okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Sakarya’daki eğitim faaliyetlerini yerinde görmeye devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Savaşçı, bu kez Arifiye ilçesinde bazı okulları ziyaret etti. Müdür Savaşçı ziyaretler kapsamında ilk olarak Kazım Karabekir Anaokulunu ziyaret ederek minik öğrencilerle sınıf etkinliklerine katıldı. Minkilerle oyunlar oynayan ve sohbet eden Müdür Savaşçı, öğretmenlere kolaylıklar diledi.

Öğretmenlerle toplantı

Müdür Savaşçı daha sonra Açmalar İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasına yönelik yürütülen Nehir Projesi’nden söz eden Müdür Savaşçı ayrıca, öğretmenler odasında öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Dilimizin Zenginlikleri

Savaşcı gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında, Arifiye Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Arifiye Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluşan Savaşçı, öğretmenlerle toplantı düzenledi. Savaşcı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından başlatılan ‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin önemini anlattı.

Miniklere konser

Yine Sakarya Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Sanat Sakarya Projesi kapsamında "Hikâyesiyle Türküler Okullarda" etkinliğinde müzik öğretmenleri, Arifiye Milli Egemenlik İlkokulu’nda konser dinletisi düzenledi. Öğrencilerin istedikleri ve sevdikleri müzikleri çalan öğretmenler, unutulmaz bir gün yaşattı.

Sakarya Müdür Savaşçıdan Arifiye okullarına ziyaret Arifiye Arifiye okullarına ziyaret arifiye arifiye haber arifiyeden haber Arifiye haberleri