Hasan Alişan 34 Yıl Sonra Oda Başkanlığından İstifa Etti

1988 yılında Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf Odası'nda yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan, 1990 yılında ise başkanlık koltuğuna oturan Hasan Alişan, 34 yılın ardından oda başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

"Arkadaşlarımıza Yol Açmak İçin İstifa Ettim"

Hasan Alişan yaptığı açıklamada, “Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığı görevimden, arkadaşlarımıza yol açmak ve gördüğüm lüzum üzerine istifa etme kararı aldım. 34 yıllık görev sürem boyunca birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu görevden ayrılırken, esnaf ve sanatkar arkadaşlarımın başarı ile devam edeceğine inancım tam. Kırdığım, dargınlık yaşadığım herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim de kimseye kırgınlığım kalmamıştır. Herkese teşekkür ediyor, hakkımı helal ediyorum,” dedi.

Alişan, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam edeceğini belirterek, “İstifam yalnızca Oto Sanatkarları Odası Başkanlığı ile ilgilidir. Sakarya esnafımızın sesi olmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz. Bu kararın Oto Sanatkarları Esnaf Odamıza hayırlı olmasını diliyor, yönetim kurulundaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

 

Hasan Alişan sakarya esnaf ve sanatkarlar odaları birliği arifiye arifiyedenhaber