Geleceğimi Planlıyorum Projesinin Bu Haftaki Konuğu: Başkan Karakullukçu

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu'nu ziyaret ederek, ilkokul öğretmeni Tülay Sayan'ın yürüttüğü "Geleceğimi Planlıyorum" projesine destek verdi. Ziyaret sırasında Karakullukçu öğrencilerle bir araya gelerek onlardan gelen soruları yanıtladı.

3/E sınıfı öğrencileri tarafından her hafta Sakarya'nın önemli isimlerinin davet edildiği etkinlik kapsamında bu hafta Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ağırlandı. Karakullukçu; kariyer yolculuğu, Arifiye’de gerçekleştirdiği projeler ve bu dönemde ilçe için yapmayı planladığı çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi verdi. Aynı zamanda öğrencilere geleceğe dair tavsiyelerde bulunarak hayallerini gerçekleştirmeleri için teşvikte bulundu.

Geçen hafta Yeşilay Sakarya Başkanı Prof. Dr. Yusuf Genç'i ağırlayan 3/E sınıfı, önümüzdeki hafta Kızılay Sakarya Başkanı Leyla Hanım ya da Sakarya Kadın Girişimciler Derneği Başkanı ve Bambina firmasının sahibi Nagihan Aygün'ü konuk etmeyi planlıyor. Sınıf öğretmeni Tülay Sayan, ilerleyen haftalarda akademisyenler, başkanlar, savcılar, ağır ceza hakimleri ve doktorlar gibi birçok farklı meslek grubundan temsilcilerin sınıfa gelerek mesleklerini tanıtacağını belirtti.

arifiye belediye başkanı ismail karakullukçu kariyer yolculuğu geleceğimi planlıyorum beklir sıtkı durgun ilkokulu tülay sayan