Aşırı sıcaklar geliyor!

Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur yağacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmini raporunu paylaştı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bugün itibarıyla iç ve batı bölgelere yaz sıcaklıklarının geleceğini işaret etti.

"BUGÜNDEN SONRA 1 HAFTA YAĞMURA HASRET KALACAĞIZ"

Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız. Bugünden itibaren iç ve batı bölgelere yaz sıcakları geliyor" şeklinde bir paylaşım yaptı.

"ÖNÜMÜZDEKİ 4-5 GÜN AŞIRI SICAKLAR ETKİLİ OLACAK"

Şen bir sonraki paylaşımında "Önümüzdeki 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak. 11-16 saatleri arası yaşlılar, çocuklar, kalp damar hastaları dışarı çıkmasın. Özellikle Trakya, İç Ege, Güneydoğu, Batı Akdeniz, pazar Marmara'nın tümü. Aşırı sıcaklar sağlığınızı etkiler. Susuz kalmayın, şapka ve güneş gözlüksüz çıkmayın" ifadelerini kullandı.

Sıcaklıklar Aşırı sıcaklar geliyo sıcaklar sıcaklar geliyor sakarya sakarya hava durumu arifiye arifiye haber arifiyeden haber arifiye hava durumu