"Arifiye'nin İhtiyaçları Doğrultusunda Adımlarımızı Hızla Atacağız"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçeleri adım adım gezerek yatırım için ihtiyaçları tespit ediyor. Son olarak Arifiye'yi ziyaret eden Alemdar, ilçede yatırım konusunda gerekli adımların hızla atılacağını söyledi.

Sık sık teşkilat mensupları ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelen Yusuf Alemdar, Arifiye Belediyesi’nde ilçenin ihtiyaç ve taleplerini Karakullukçu’dan dinledi.

Taleplerin tek tek masaya yatırıldığı buluşmada Alemdar, Arifiye’nin potansiyeli ve Arifiyeli’nin hayallerini bildiklerini ifade ederek bölgenin gelişmesi hedefiyle yeni yol yapımları, cadde genişletme projeleri konusunda hızla aksiyon alacaklarını dile getirdi.

Arifiyelilerin ilçeyle ilgili hayallerini bildiğini belirten Yusuf Alemdar, “Arifiye’nin dününü ve bugününü biliyorum. Hemşerilerimin hayallerini biliyorum. Arifiye sanayisiyle, tarımıyla her geçen gün kat ve kat büyüyen bir ilçemiz. Arifiye ulaşım ağında geçiş güzergâhında yer alması ve Sapanca Gölü ile Sakarya Nehri’ne kıyısı olması itibariyle turizm alanında da sürekli ivme kazanan bir ilçe. Biz de elimizdeki imkanları doğru kullanarak ilçemizin ve şehrimizin gelişmesine olanak sağlayacağız” dedi.

Başkan Alemdar ayrıca, “Arifiye’nin ihtiyaç ve taleplerini Başkanımız İsmail Karakullukçu’dan dinledik, istişare ettik. İlçemiz için en hayırlı ne ise onu ortak akılla üretmeye çalışacağız. Bu hususta özellikle ulaşım konusunda yeni yol yapımları ve cadde yenilemeleri gibi önemli hususlarda çalışmalarımızı hızla başlatacağız. Arifiye’nin ulaşım ağının genişlemesi demek şehrinde ulaşım ağını güçlendirmektir” diye konuştu.


 

yusuf alemdar arifiye sakarya büyükşehir belediye başkanı ismail karakullukçu arifiye belediyesi sapanca gölü arifiyeden haber