Arifiye Belediye Meclis Üyeleri, Her şey Meclis Üyesi Olana Kadar mıydı ?

Arifiye'de seçim öncesi ulaşım ve diğer sorunları çözme vaadiyle öne çıkan muhalefet meclis üyeleri, seçimin ardından sessizliğe büründü.

Arifiye'de yerel seçimler öncesinde ilçe halkının karşı karşıya olduğu birçok sorun, özellikle muhalefet meclis üyelerinin en çok gündeme getirdiği konulardı. Ulaşım, çöp sorunu, sürekli yaşanan elektrik kesintileri, sosyal yaşam alanlarının olmaması, kişilere özel sipariş ihaleler ( özellikle kiralamalarda) artan işsizlik oranları, ilçenin başına bela olan alt geçit başta olmak üzere çeşitli altyapı sorunlarına dair sert eleştirilerde bulunan ve çözüm için çalışma vaadinde bulunan muhalefet meclis üyeleri, seçimin ardından bu konularda sessizliğe büründü.

Seçim döneminde sıkça dile getirilen sorunların bir çoğu olduğu gibi durduğuna dikkat çeken vatandaşlar, "Acaba Arifiye ilçesinde sorunlar çözüldü mü, yoksa meclis üyelerinin tek amacı meclis üyesi olmak mıydı? diye soruyor. İlçe halkı, meclis üyelerinin bu tutumunu eleştirirken seçim öncesi verilen vaatlerin vatandaşın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda ne zaman icraat yapacakları merakla bekleniyor.

Arifiye'de elektrik kesintisi, liyakatsizlik, çöp, alt geçit ve asfalt sorunları başta olmak üzere birçok temel mesele hâlâ çözüm beklerken seçilmiş meclis üyelerinin suskunluğu, halk arasında tepkiye yol açtı. Özellikle asfalt şantiyesi olan bir ilçenin büyükşehirden destek beklemesi? Madem büyükşehirden destek alacaksın neden milletin parasını eski bir asfalt şantiyesi için harcadın diye soramayan meclis üyeleri, bir çok sokağın asfalt bekliyor olması! Vatandaşlar, meclis üyelerinin artık ilçenin sorunlarına odaklanması gerektiğini belirtiyor.

Belediye başkanından ümidi kesen vatandaş, muhalefetteki meclis üyelerinin hakkaniyetli çalışmasını bekliyor.

Bizde soruyoruz, madem ilçede sorun yoktu neden günlerce sorun var diyerek kapı kapı gezdiniz?

Madem sorun/sorunlar var dediniz vatandaş sorunları çözmeniz için sizi meclise taşıdı 6 ay geçti bu sürede ne yaptınız?

Arifiyede seçim öncesi Arifiye Belediye Meclis Üyeleri Her şey Meclis Üyesi Olana Kadar mıydı arifiye arifiye haber arifiyeden haber Arifiye haberleri