Alemdar'dan Arifiye MHP İlçe Başkanlığına Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Sn. Veysel Ünlü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Arifiye İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulundular.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Gerçekleştirilen bu ziyaret, yerel yönetimlerin ve siyasi partilerin arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Alemdar, Başkan Karakullukçu ve Başkan Ünlü, MHP Arifiye İlçe Başkanlığı’nda, ilçe başkanlığı yetkilileri ile bir araya gelerek ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdiler.

MHP İlçe Başkanlığı’ndan Teşekkür

MHP Arifiye İlçe Başkanlığı yetkilileri de bu anlamlı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Alemdar, Başkan Karakullukçu ve Başkan Ünlü’ye teşekkür ettiler.

MHP Arifiye ilçe başkanlığından yapılan açıklamada “Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Yusuf Alemdar, Cumhur ittifakı Arifiye Belediye Başkanımız Sn. İsmail Karakullukçu ve Ak Parti Arifiye İlçe Başkanı Sn Veysel Ünlü teşkilatımıza ziyarette bulundular. Kendilerini İlçe Başkanımız Sn. İbrahim Sert, Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte karşıladık. Bu güzel ziyaretlerinden ve hoş sohbetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Yusuf Alemdar beyfendiye teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdiler.

yusuf alemdar ismail karakullukçu veysel ünlü ibrahim sert mhp arifiye ilçe başkanlığı arifiye